Dokumentacijski 

esperantski 

centar (DEC)

Bana Jelačića 138 A, HR-48350 Đurđevac, Hrvatska
dec.kroatio@gmail.com
+385 48 733 297
DOKUMENTACIJSKI ESPERANTSKI CENTAR HRVATSKA
ERASMUS+ PROJEKT ”MREŽNO OBRAZOVANJE SADA” – SUSRET
EU flag-Erasmus+_vect_POS (1)-1

Od 12. do 16. kolovoza 2021. godine, Dokumentacijski esperantski centar (DEC) iz Đurđevca ugostit će predstavnike partnerskih organizacija iz Velike Britanije, Francuske, Italije i Poljske, koje s Đurđevčanima sudjeluju u Erasmus+ projektu “Mrežno obrazovanje sada” (Online Education Now / Reta edukado nun). 

 
 Koordinator projekta je Bialostockie Towarzystwo Esperantystow iz Białystoka u Poljskoj, a partnerske organizacije su Bunta Esperanto Asocio iz Bologne (Italija), Kosmo strategio iz Edinburgha (Velika Britanija), Centre Culturel Espéranto iz Toulousea (Francuska) i Dokumentacijski esperantski centar iz Đurđevca. Iako je projekt započeo još u prosincu 2020. i trajat će do kraja svibnja 2022. godine, zbog epidemioloških razloga do sad su održavane samo internetske sjednice pa će se partneri po prvi puta okupiti u Đurđevcu. 

 Na programu će biti predavnja o esperantskim arhivima, arhiviranju i digitalizaciji arhivskih materijala te o pripremi internetskih knjiga i brošura, diskusija o temi Projekta te o pripremi sljedećeg susreta u Białystoku u prosincu 2021.
reta edukado nun

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

hrHR